Naši proizvodi

Vertikalni vrtovi
Zidni vrtovi oživjet će vaše interijere i podići atmosferu prostora. Možete ih vidjeti, osjetiti, čak i pomirisati!
Zelene dekoracije
Autentične zelene dekoracije dodatno će podići vaš prostor i ostaviti dojam na svakoga tko uđe u prostor.
Zelene slike
Nemoguće ih je ne primjetiti! Zelene zidne instalacije unikatan su "prozor" u prirodu, koji unosi boju i živost u vaš prostor.
Zeleni natpisi
Nov i kreativan način komunikacije u potpunosti prilagodljiv izgledom, bojom i materijalom.

Uživajte u prirodi na poslu i u svom domu

Vertikalni vrtovi

Vertikalni vrtovi jedan su od najupečatljivijih načina kako “podići” prostor. Zeleni zidovi postavljaju se uspravno, obično na većoj vertikalnoj površini te svojom prisutnošću i bojom izravno privlače poglede.

Sastavljeni od pravih biljaka – Green Living Design zeleni zid možete osjetiti, dotaknuti, čak i pomirisati.

Bilje dugotrajno ostaje svježe i postojano, a osim što donosi pozitivnu energiju u vaš prostor, pomaže u smanjenju stresa, poboljšava raspoloženje i povećava koncentraciju.

Zelene dekoracije

Dekorirani namještaj i ostali ukrasni predmeti dodatno će podići vaš prostor.

Zelene dekoracije drugačije su od bilo čega što ste u prostoru viđali do sada – ovaj originalan dizajn oživljava dekor i ostavlja trajan dojam na svakoga tko boravi u prostoru.

Zahvaljujući svojstvima biljaka koje koristimo za izradu zelenih dekoracija, nema potrebe za brigom oko održavanja – dekoracije ne trebaju zalijevanje te dugotrajno ostaju svježe i mekane.

Zelene slike

Umjesto klasične slike na zidu, našim zelenim instalacijama dobivate trenutačan osjećaj prirodnosti!

Mahovina je biljka koja unosi boju i živost u prostor i lako se prilagođava svakom stilu i dizajnu. U kombinaciji s drugim biljem kao što su paprati, lišajevi, lišće i ostalo cvijeće, također se može koristiti za stvaranje prekrasnih i jedinstvenih slika na zidu. Ove jedinstvene instalacije ne mogu proći nezamijećene u vašem prostoru.

Osim oživljavanja vlastitog prostora, zelene slike savršene su i kao poklon za vaše klijente ili suradnike – originalno, kreativno i prirodno.

Zeleni natpisi

Oživite svoj brend i povećajte njegov vizualni identitet na kreativan i dinamičan način.

Instalacije logotipa ili natpisa po vašoj želji u potpunosti se mogu materijalom, bojama i izgledom prilagoditi vašem brendu.

Vizualizacija logotipa izrađenog od stabiliziranog bilja postiže wow efekt i niti jednog klijenta neće ostaviti ravnodušnim!

Javite nam se i oživite svoj prostor!