O nama

Kako i zašto smo pokrenuli Green Living Design

Jedinstveni spoj prirode i dizajna

Priroda je dio nas i iako danas mnogo vremena provodimo u zatvorenom, naša potreba za prirodom ne nestaje, naprotiv – priroda nas regenerira, smiruje i vraća u balans. To smo možda najbolje otkrili upravo za vrijeme pandemije, što je i bio jedan od poticaja za pokretanje ovog projekta.

Nakon godine lockdowna, unatoč recesiji i nesigurnim vremenima, odlučila sam pokrenuti Green Living Design s misijom i željom da približim prirodu ljudima. Unijeti prirodu u interijere kroz jednostavan održiv proizvod prirodnog karaktera koji oživljava, inspirira, djeluje umirujuće i ostavlja privlačan dojam na svakoga tko se nađe u tom prostoru.

Iako po struci ekonomistica, oduvijek imam sklonost prema estetici i kreiranju  nečeg lijepog i korisnog. Svoju inspiraciju pretvorila sam u poslovnu viziju kako bismo zajedno ozelenili vaše prostore i u njih unijeli sve dobrobiti koje priroda donosi sa sobom.

Više od obične dekoracije

Priroda i zelenilo oko nas mnogo su važniji nego što mislimo. Upravo se zato danas sve više pažnje obraća na dizajn interijera u kojem su biljke neizostavan dio priče – donose život i pozitivnu energiju u svaki prostor.

Green Living Design ima misiju dovesti prirodu u vaš prostor tako da je možete doživjeti  svaki dan.

Boravak u blizini biljaka, bilo kod kuće ili na poslu, dokazano djeluje smirujuće – opušta i smanjuje razinu stresa i tjeskobe, pomaže u poboljšanju pamćenja i pažnje za 20% što izravno može utjecati i na produktivnost, a to je samo jedan od mnogih benefita.

Obratite nam se s povjerenjem – zajedno možemo unaprijediti vaš prostor!

Artboard 1

Javite nam se i oživite svoj prostor!