Zašto Green Living Design?

U vremenu kada smo sve više u zatvorenim prostorima, odvojeni od prirode, Green Living Design originalan je i nov pristup oživljavanju vašeg prostora.

Unesite živost i mirnoću prirode u svoj dom ili poslovni prostor pravim dugotrajnim biljnim instalacijama, koje donose prirodu u vaš prostor, a od vas ne traže održavanje.

Karakteristike naših proizvoda

100% prirodno

Sve naše instalacije napravljene su isključivo od pravog i prirodnog bilja.

Zauvijek zeleno

Bilje je prošlo proces stabilizacije, stoga dugo traje i neće izgubiti boju.

Bez prašine

Elektrostatička svojstva štite proizvod od skupljanja prašine po površini.

Bez održavanja

Bilje ne podliježe bolestima, ne treba sunčevu svjetlost niti zalijevanje.

Kako naše instalacije utječu na vaš prostor

Poboljšavaju kvalitetu zraka u prostoriji

Podižu ukupan dojam i atmosferu boravka u prostoriji

Smiruju, poboljšavaju koncentraciju i raspoloženje

Akustična svojstva – reduciraju razinu buke u prostoru

Koje bilje koristimo?

Mahovina

Jedna od najzastupljenijih biljaka na svijetu, često se koristi kao pomoć u uzgoju drugih biljaka s obzirom da hranjive tvari ne koristi iz zemlje, već ih apsorbira iz zraka. Mahovina je poput svojevrsnog šumskog tepiha – mekana, postojano zelena i gusta, stoga i vrlo čest dekorativni element.

Lišajevi

Iako ih se često zna zamijeniti s mahovinama, lišajevi su nešto složenije biljke koje u preko 20.000 vrsta, koliko je danas poznato, nalazimo u raznim bojama, teksturama i oblicima. Mogu biti zeleni, žuti, narančasti, crveni, smeđi, a ima ih i ljubičastih, što ih čini idealnim dodatkom našim instalacijama.

Dekorativno bilje

Osim lišajeva i mahovina, svoje instalacije podižemo posebno odabranim i obrađenim dekorativnim lišćem i biljem, koje dodatno daju živost i boju našim proizvodima. Svaku instalaciju radimo zasebno i originalno te je upravo dekorativnim biljem dodatno možemo učiniti unikatnom i posebnom.

Jeste li znali?

Smatra se da su mahovine zaslužne za 30% kisika na zemlji. Nakon prelaska iz zelenih algi, jedne su od prvih biljaka na zemlji i zaslužne su za fotosintezu i proizvodnju kisika.

Prednosti nežive, ali prirodne mahovine, kakvu koristimo u našim proizvodima, upravo je u tome što ona zadržava svoja prirodna svojstva poput žive boje i mekoće, a ne treba zalijevanje niti sunčevu svjetlost. Takva prirodna, pažljivo očuvana mahovina unijet će svježinu u svaku prostoriju, dajući joj trenutačni osjećaj prirodnosti.

Treba li vam bolji razlog da oplemenite svoj prostor mahovinom?

Javite nam se i oživite svoj prostor!