Stvaramo jedinstvenu umjetnost od 100% prirodnog bilja

Unesite prirodu u svoje privatne i poslovne prostore

Osim što ostavljaju vizualno atraktivan dojam vašeg prostora, naše zelene instalacije smanjuju stres, pročišćuju zrak i smanjuju buku.

Zelenim instalacijama također se možete dodatno istaknuti i na bilo kojem događaju – zelenim natpisima ili dekoracijama.

Naše instalacije vašem interijeru dat će sasvim novu dimenziju – prirodno, zauvijek zeleno i bez održavanja!

Kako izrađujemo zelene instalacije?

Prirodne materijale kao što su paprati, mahovine, lišajevi te drugo bilje i lišće aranžiramo na poseban način kako bismo dobili jedinstvenu i u potpunosti prirodnu instalaciju. Svaki naš rad je unikatno djelo, napravljeno posebno za svrhu kojoj je namijenjeno.

Bilje koje koristimo prošlo je proces stabilizacije te su sve instalacije u potpunosti samoodržive, što znači da ne zahtijevaju zalijevanje niti sunčevu svjetlost, a dugotrajno ostaju svježe te ne gube boju i mekoću.

Prilagođavamo se vašim potrebama

Što bi najbolje funkcioniralo u vašem prostoru? Opustite se i prepustite, jer mi imamo sve savjete za vas i u potpunosti odrađujemo sve segmente ozelenjavanja vašeg prostora – od dizajna i izrade do instalacije.

Svakom projektu pristupamo zasebno i s posebnom pažnjom, a naše zelene instalacije i dekoracije mogu se u potpunosti prilagoditi vašim željama i potrebama.

Javite nam se i oživite svoj prostor!